Casa Roxy este o unitate de cazare in localitatea Toplita, Unitatea este de tip Camere de inchiriat cu clasificare turistica de o stea. Vila este situata in statiunea Bradul (Banffy), strada Vilelor ,fosta Vila nr. 1. Cladirea in care functioneaza Casa Roxy este una din cele 9 Vile care deserveau cazare in Toplita in ultimi 40-50 de ani in statiunea Bannfy. Este situat la cca. 150m de Centrul Spa Banffy. Aproximativ 250m de strandul cu apa mezotermala Banffy, 2,5km de partia de schi Bradul si Magherus. La doar 1km de centrul orasului Toplita si de strandul cu apa termala si bazin de dimensiuni olimpice, strandul Urmanczy. La aproximativ 1.8km de manastirea „Sfântul Proroc Ilie

Casa Roxy are o parte de constructie din lemn de aproximativ 80 de ani, si o constructie de extindere a imobilului din caramida de aproximativ 25 ani. Vila are 8 camere cu posibilitatea de cazare a 2-4 persoane pe camera. Sase dintre camere avand in jur de 23 mp, iar doua camere in jur de 13mp.

Casa este dotata cu o bucatarie la subsol si un living de aproximativ 40mp. Baile sunt situate pe hol , baile sunt comune, existand 4 bai la 8 camere.Casa are o vedere totala asupra orasului Toplita, valea Muresului si Muntii Calimani. Are acces Wi-Fi gratuit , TV cablu , incalzire proprie centrala si parcare gratuita.

Se inchiriaza total pentru grupuri de minimum 16 adulti si minim 2 nopti , sau pe camere.